tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kevätpuhteita sisätiloissa
Eilen kyllästyin totaalisesti - kotimme näytti pölypallojen ja lelujen sekasotkulta. Päiviteltiin isännän kanssa miten lapsuuden kotimme olivat aina niin puhtoisia ja siistejä. Me ollaan sottapyttyjä! Aikuiset ja lapset. Tätä on tosi vaikea hallita. 230m2 kahdessa kerroksessa ja yllättäen liian vähän säilytystilaa. Esim. 6 lapsen ja kahden aikuisen luisteluvarusteet portaiden alla ei ole mitenkään kaunis näky.

Koira on myös haastava elukka. Sillä on pitkähköt karvat ja se rakastaa kieriä hiekassa. Imuroit tänään ja huomaat illalla, että joka kynnyksen edessä on vähintään karvapalloja ja hiekkaa!! Kai se koira pitää alkaa oikeasti harjaamaan joka kerta ennen sisälle päästämistä varsinkin kun nyt meidän vauvalla alkaa lattialla kierimisen aika.

Näistä ei kyllä luovuta: mummun tekemiä ihania hiiriä. Vieläkun löydettäis kaikki ihanat pikku vaatteetkin romujen röykkiöistä.
Entäs lelut sitten? Toimivia säilytysjärjestelmiä täytyisi hankkia ja kai niitä lelujakin pitäisi alkaa jo karsimaan pikkuhiljaa. Vuosien saatossa kuuden lapsen kertyneet lelut kun pyörii laatikoissa ja sitten 3-vuotias niitä levittelee ympäriinsä ja isommatkin. Aivan tolkuton määrä kaikkea muoviroinaa ja krääsää millä ei ole edes mitään käytännön funktiota. Muutakuin lattialle heittäminen. Huokaus. Vaatteista nyt puhumattakaan.
Ois kyllä kirpparipaikkaa hankittava lähiaikoina.

Joo ja pääsiäistä odotellessa...satamiljoonaa yllätymunaa joiden sisällä on mitä ihanimpia uusia pikkuroinia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)