perjantai 15. marraskuuta 2013

Mustat rinkulat silmien alla

Lapset on tällä hetkellä ringissä olohuoneen pöydän ääressä syömässä muroja ja katsomassa Simpsoneita. Tytöillä on pulkat (!!) joissa ne istuvat peittoihin vuorattuina. Pulkat oli 2,5-vuotiaan idea roudata ullakolta. Tytär on niin omatoiminen, että sai ullakon oven auki ja käväisi ne sieltä hakemassa. Ihan painajainen vanhemmille, koska ullakon portaat on erittäin jyrkät. Onneksi mitään onnettomuutta ei sattunut ja avain on nyt piilotettu varmempaan paikkaan.

Ai miksi lapset syö muroja olkkarissa telkun äärellä?? No kun isäntä on vallannut keittiön pöydän ja on kittaamassa parasta aikaa kalj..ei kun ikkunalasia kiinni pokiin. Meillähän on vanha talo ja muutenkin kaksinkertaiset lasit niin paras ennen pakkasia kunnostaa vähän ikkunoita. Vauva muuten nukkuu ihanissa sinisissä 70-luvun nukenvaunuissa keittiössä. Ihme ja kumma vaunujen omistaja pikkuneiti ei ole moksiskaan eikä yritä niitä työnnellä ympäri taloa vaan vauva saa rauhassa nukkua (kylläkin visusti valvovan silmän alla).

Tämmösiä ikkunoita kitattavana
Tänään on ollut ihan hyvä päivä. Ihmettelen vaan palautuuko mustuneet silmänaluseni enää koskaan normaaliksi. Testaan parasta aikaa isännän valmistamaa silmänympäryseerumia. Siinä on ainakin salaisena ainesosana rohtoraunionyrttiä. Raportoin muutunko jälleen ihmisen näköiseksi ja jos näin tapahtuu alan myymään litratolkulla seerumia kaikille väsähtäneille ja elähtäneille äiti-ihmisille.

2 kommenttia:

  1. Jos se toimii niin ei nuo silmänaluset täälläkään enää kovin vaaleahkot ole ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkään julkkiksilla ei ole tämmöisiä ongelmia :)

      Poista

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)