maanantai 30. marraskuuta 2015

Uusperheen pyykkisysteemi

Heippa vaan,

Joku aika sitten tuskailin pyykkivuoren kanssa. Nyt tartuin tuumasta toimeen ja suunnittelin toimivan pesulajärjestelmän meille...tai en ole vielä paljon testannut mutta aika näyttää toimiiko systeemi.

Meitä on siis 9 henkeä. Tämä tarkoittaa vähintään 7 koneellista pyykkiä viikossa. Oikeasti pitäisi pestä enemmänkin mutta vielä toista pesukonetta ei ole kytketty ja aika on rajallinen. Ongelmana on ollut että pyykkikoreja on 1 johon kaikki tunkee likaiset vaatteensa. Tai että ne heitetään teinien toimesta pesuhuoneen lattialle tai pesukoneen päälle tai lakanat kasataan röykkiöiksi ikkunan eteen penkille (minun toimesta).

Hankin 8 kpl näppäränkokoista kannellista koria jotka nimesin niin että yhteen koriin tulee yhden, kahden tai kolmen ihmisen vaatteet. Lisäksi 3 koria lakanoille, pyyhkeille ja muille kodin tekstiileille.
Lajittelu helpottuu kun pesee aina tiettyjen ihmisten pyykit kerralla eikä tarvitse penkoa ja etsiä koko läjästä just niitä tyttären haluamia collegehousuja seuraavan päivän tanssitunnille.

Oman korin löytäminen on helppoa koska kansissa lukee nimet! Ei pitäisi olla rakettitiedettä toimittaa omia likapyykkejä oikeisiin koreihin. Ainakin 4 vuotias tytär jo innolla sinne niitä on kiikuttamassa.
Tadaa, kaikki lajiteltu nätisti omiin koreihinsa
Lasten pyykkikorit heti kylppäriin tullessa. Vähänkö kätevä siihen tuoda omat pyykkinsä....


Tämmöistä meillä jos helpottaisi äipän jokapäiväistä pyykkituskaa :)

1 kommentti:

  1. Ai niin jos haluaa vertailla ennen ja jälkeen kuvia niin kurkkaa edellinen blogipäivitys :)

    VastaaPoista

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)