torstai 1. maaliskuuta 2012

Suurperhe lähti rinteeseen

Aina sitä kuvittelee, että lapsista on aivan mahtavaa lähteä koko perheellä vähän laskemaan mäkeä ja kokeilemaan lautailua. Siis kahdeksan henkeä sulloutukoon 7 hengen Opel Zafiraan! Siihen mukaan kolme lumilautaa, kaksi pulkkaa ja ufoliukuri.

No tänään se meni samalla kaavalla niinkuin yleensäkin: kaikki on innolla lähdössä. Perillä yks toisensa jälkeen saa kilarit jostakin asiasta; yks ajaa lumiludalla toisen päälle ja molemmat itkevät. Joku vaipuu syövereihin ja vollottaa ettei ansaitse edes kuulua tähän perheeseen. Jollakin katoaa ufoliukuri jäljettömiin (kai se lensi pois), lapaset on märät ja nälkä tulee ja sitte kun pitäisi lähteä jo pois niin sekään ei kelpaa. Vauva syö mielellään kyllä lunta...ihmeellistä suussa sulavaa ainetta. Äitikin kokeilee lumilautailua ja tulee lauta edessä persemäkeä alas.

Vihdoin viimein melkein kaikki on takaisin autossa, mutta mutta...paikoista tulee riitaa ja äiti saa siepit ja lähtee kävellen kotia kohti. Tunnin päästä koko perhe istuu tyytyväisenä metripizzan ääressä ja pian kaikki muistelee, että olipas mahtava hiihtolomaretki rinteeseen!

Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)