keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Elämä tässä ja nyt - onnistumista etsimässä

Mahtavaa oli eilen, kun meidän jääkiekkoilevat pojat onnistuivat treeneissä samalle tasolle kuin joukkueen parhaat pelaajat. Itsetunto kohenee onnistumisien myötä huimasti.

Hyvän itsetunnon pohja luodaan lapsuudessa eikä sekään ole varmaa onko se kaikilla elämän osa-alueilla edes pysyvää. Mullahan on kokemusta siitä, miten kehonkuvakin voi romuttua totaalisesti jos on jatkuvan halveksunnan ja pakkomuutoksen kohteena. Extreme makeover tai sut hylätään. Onneks nyt tässä elämässä kaikki on siltä osin loistavasti, kunhan vaan itsekin alkaisin pikkuhiljaa tajuamaan, että kelpaan ihan tämänlaisena rakkaalleni. Jatkuva huolestuminen, että mitä jos jotain nyt sattuu ja tapahtuu ja entäs jos se näkee jonkun ihanan naisen ja rakastuu ja mitä jos se on kyllästynyt minuun...se on sitä huonoa itsetuntoa, jota en ikinäikinäikinäkoskaan haluaisi meidän lapsille!

Kuunnelkaa:

http://www.youtube.com/watch?v=rTGNiKD4bqI&feature=player_detailpage

Samuli Putro
Mitäpä jos

Hieno biisi, joka aina saa tajuamaan oman hulluuden!

Olisipa itsellekin mahtavaa, jos saisi onnistumisen elämyksiä edes joskus töissä. Nyt on ollut tosi hankala aika ja se kiristää hermoja myös parisuhteessa. Yritän aina ottaa surffarin rennon asenteen, mutta on se vaan pirun vaikeaa. Senhän tiedostaa ihan, että kiristelemällä ei saa muutakuin pahan mielen itselleen ja muille, mutta ihminen on heikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)