perjantai 24. helmikuuta 2012

Muotokuvamaalausta


Teen muotokuvamaalauksia ihmisistä ja eläinystävistä. Joskus silloin tällöin joku uskaltautuu tilaamaan minulta esim. häälahjaksi taulun. Persaukisien suurperheellisen täytyy yrittää haalia yksi euro sieltä ja toinen täältä. Korujakin värkätään kotipajassa ja yritetään niitä sitten kaupata kesätapahtumissa. Viime festarimyynti oli kyllä aika kuiva; just saatiin pääsyliput koko katraalle kustannettua tuotolla. No tulipahan käytyä kivoilla festareilla lasten kanssa!

No, lapsilla oli kivaa ja muistavat varmasti ikänsä festarit, joissa heilläkin oli oma myyntikoju ja omat tuotteet ja kaikkia jänniä lasikoruja ja savitaideteoksia myytävänä. Niin ja teltat oli ovelasti sadekatoksen alla minne kerränty yön kähmässä epämääräinen porukka sadetta pitämään saksofonin, rumpujen, kitaroiden kanssa. 9-vuotias poika tuumasi aamulla, että oli kyllä hienoa musiikkia yöllä!

Maalasin eilen yhtä isoa taulua. On se ihmeellinen tämä aivotoiminta, kun sieltä tulee alitajunnan kuvia. Ihan kuin joku vaan ohjaisi kättä ja sivellintä maalaamaan...Jeps, ehdottomasti hauskempaa on tuherrella omia mielentiloja kankaalle kuin valokuvasta maalata jonkun ihmisen rakasta suomenpystykorvaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)