maanantai 24. lokakuuta 2011

Kuumaa elämää

 Aloitin blogin, mutta siihen tuli monen kuukauden katko. Joskus niin käy. Mieskin kirjoitti blogia - laittoi Siwan ilmoitustaululle kirjoituskoneella naputtelemansa tekstin. Aikansa se siinä oli. Sitten joku repi sen pois. Nyt sekin blogi on katkolla.

Kaikki on nykyään kuumaa - jopa jääkiekko voi olla kuumaa. Siitä kuumasta on tullut ensi ärsytyksen jälkeen suorastaan vitsi meidän perheessä. Kuuma laji on nyt tosiaan lätkä tässä huushollissa. Sitä pelaa 2 poikaa ja mies ja minä leikisti käyn akkalätkässä. Kuumat paikat oli viimeksi MM- kisoissa pikkuleijonilla. Meidän piti oikeen kattoa Suomi-Ruotsi peli yöllä.  Siinä sitten olikin varsin hikiset paikat, kun viime minuuteilla meni kaikki pieleen. Ja miksi oi miksi minäkin univelkainen äiti lankesin yöni käyttämään moiseen vielä oma-aloitteisesti. Käyn kuumana.

Toinen kummallinen ilmaisu on sietämätön keveys. Miten ihmeessä YLEkin otsikoi: Myrskyyn varautumisen sietämätön keveys. Kaikki on aina niin sietämättömän kevyttä. Hohhoijaa. Taidan käydä nyt liian kuumana ja olo on kaikkea muutakuin sietämättömän kevyt näin joulun jälkeen.

Tehtiin muuten lasten kanssa joululomalla elokuvaa. Vastuuntunnottomat vanhemmat kukkuivat kuuden lapsen kanssa hysterian partaalla puolille öin. Mies sävelsi siihen vielä elokuvamusiikit ja kaikki. Prjojekti jatkuu täällä kahelin akan talossa ja Eagle planeetan sankarit toivon mukaan saavat pelastettua vauvakuningattaren mestarin kynsistä. 

Luovia projekteja riittää muutenkin tänä vuonna...niistä lisää sitten. Jos blogi ei jää taas katkolle.

P:S: ihana mieheni jos luet tätä joskus...rakastan sinua!!!!!! TV: kaheli akkasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)