perjantai 11. lokakuuta 2013

Oman navan ympärillä pyöriminen

Järkyttävää touhua. Ihan kuin koko muu maailma seisahtuisi ja kaikki pyörisi minun navan ympärillä. Mutta eipäs se niin olekaan (vaikka pitäisi ! ?)

 Isommat lapset alkavat oirehtia varhaisteini-iästä. Esikoispoikani (vitosluokkalainen) uhkasi eilen lopettaa jääkiekko uransa (siis luopuu vapaaehtoisesti tulevista miljoonista ja misseistä!!). Syynä henkilökemiat muutaman joukkuetoverin kanssa. Oli tullut riitaa ja sitä rataa. Muutenkin viimeaikoina poika on kritisoinut minua; minun tekemättömyyttä, aamu-unisuutta ja keksinyt kaikkea jänskää että ollaan muka pakotettu soittamaan tylsää rumpukomppia vaikkei ollakaan. Huhuhhuh. Ja tämä on todennäköisesti ensimakua tulevasta. Täytyy kyllä myöntää, että lapsi on tosi ihana ja hyvin sopeutuvainen kaikkeen (ero, muutot, koulunvaihto jne.). Menestyy hyvin koulussa ja ilman uhmaikiä ollut tähän saakka todella helppo tapaus. No ehkä siksi se kirpaiseekin kun ei ole tottunut tällaiseen.

Kohta 9-v. tyttö pyörii kaveripoppoossa ja se on koko hänen elämänsä nyt. Äiti on kamala kun patistaa kaikella rakkaudella tytön opiskelemaan englantia. (eilen tuli vahingossa vihko päin naamaa kun kiukkusena tyttö heitti sen minua kohti. Olin laatinut muutamia ylimääräisiä enkun kertaustehtäviä) Rajoja täytyy asettaa kun kaverit tuppaa notkumaan vielä 20.30 meillä vaikka nätisti on kehoitettu aiemmin jo kotiutumaan jotta päästäisiin iltatoimiin.

No mutta omaan napaan. Ei niin mitään uutta eli odotellaan kärsivällisesti.
Kuvia viimeaikaisista tekemisistäni...


Hoitopöytä. Taulu "kuunlapset" syntyi edellisen raskauden aikaan.

Mummi toi ihania mekkoja tulevalle 

Tämmönen työmaa tämä meidän piha, että haravointia  riittää vaikka talkooväelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)