keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Aika hakea kesän uusperhelomille!

Haluan mainostaa nyt Suomen Uusperheiden Liiton (SUPLI) järjestämiä lomia. Me ollaan päästy kaksi kertaa viiden päivän tuetulle täysihoitolomalle Savonlinnan Tanhuvaaraan. Aivan ihanaa on ollut ja koko lapsikatras on tietysti mukana. Parasta antia on, että me aikuiset saadaan olla vertaisryhmässä ihan ilman lapsia aamupäivät tärkeiden asioiden kimpussa ja lapsille on sinä aikana järjestetty urheilullista monipuolista ohjelmaa.

Siihen lisäksi sitten koko perheen yhteiset ajanvietteet kuten ilta kiipeilyseinän parissa ja kalliolaskeutumisiltapäivä. Me aikuiset päästiin lasten leffaillan ajaksi harjoittelemaan melomista ja jotkut aamuvirkut kävivät body&mind aamutunneilla ja saunajoogaamassa. Toiseksi parasta antia lomissa on se, että täysihoito koko viikoksi on järjestetty ja ruoka on hyvää! Onhan se luksusta, kun ei tartte koko aikaa olla huolehtimassa ison perheen ruoka-asioita.

Aikuisten ryhmässä puidaan parisuhdetta ja perhettä. Äiti- ja isäpuolen asemaa perheessä unohtamatta lapsia ja tietysti niitä exiä ja ongelmakohtia ylipäätänsä pyritään ratkomaan siellä. Voimaannuttavaa on huomata, että on muitakin samassa jamassa olevia ihmisiä :) ! Ystävyyssuhteita ollaan luotu ja yhteyksiä pidetään ympäri vuoden muihin perheisiin.

Viiden päivän tuetulla lomalla on mahdollisuus koko perheen voimin saada eväitä uusperheen arkeen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen. Klikkaa linkkiä ja tutustu aiheeseen paremmin ja uskaltaudu jopa hakemaan lomalle (jos omaat uusperheen).

Uusperhelomat 2014
Kesää odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)