torstai 15. lokakuuta 2015

Avokadon kuoret mahassa haha!

Väsyneenä (Matilda viittä vaille 2v. oli yöllä kuumeessa ja tuli nukuttua pari tuntia viime yönä) ja vähän tuohtuneena edelleen vanhempien kömppätilanteesta ajattelin että nyt tarvitaan jotain energiasmoothieta.

Puolitin avokadon ja sitten muistin että nyt suositellaan siemenetkin syötäväksi. Heitin sen kummemmin ajattelematta kuorineen avokadon puolikkaat tehosekoittimeen, sitten sekaan spiruliinaa, banaania, macaa yms. Tajusin pian että ne kuoretkin meni sinne. Sitten vaan googlettamaan voiko kuoria syödä. Ensin oli että ei voi mutta löysin kuitenkin artikkelin avokadon kuorien terveellisyydestä!

Ihan siitä ilosta haluan siitä kirjoittaa että niitä voi syödä. Kannattaa kuulemma laittaa smoothien sekaan tai tehdä jauhetta jota ripotellaan ruokiin.

Siinä se on - vihreä mössö jota smoothieksikin kutsutaan. nam nam.

"Avokadon kuoret sisältävät lukuisia eri vitamiineja. Itse asiassa 70 prosenttia avokadon aminohapoista piilee nimenomaan hedelmän kuorissa. Avokadon kuoret tekevät hyvää vatsalle ja ehkäisevät muun muassa suoliston tulehduksia, stressiä ja väsymystä. Mikä parasta, kuitupitoisilla kuorilla on todettu olevan myös rasvanpolttoa edistäviä vaikutuksia." lainaus--->

 Makuja juttuun

1 kommentti:

  1. Raportti seuraavalta päivältä: Vielä hengissä eikä edes tullut vatsanväänteitä kuorista :)

    VastaaPoista

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)