keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Synttärit, Halloweenipippalot, muuttoapu ja kurssijärjestelyt yhtäaikaa!

Kovin tuntuu hektiseltä/haastavalta nyt maman elämä. Tämähän blogi on oiva tapa jäsennellä tulevia tekemättömiä ja pakko tehdä asioita. Hieman suunnitelmallisuutta tähän kaoottiseen päähän.


1.  Tänään: yläkerran eli teinien valtakunnan perussiivous ja kakkupohjan leipomista perjantain syntymäpäiville. Kylpyilta. Tähän kaikkeen aikaa 4 tuntia. Iiik. Toivon mukaan meillä on jotain helppoja ruoka-aineksia kaapissa kun perhe on ruokittavakin jossain välissä. Eilen muuten leivottiin jo tyttöporukalla minä Hilda 4 v. Matilda 2v. ja Emilia kohta 11 v. muffinsseja. Ne piti koristella neljällä eri värigeelikuorutteella ja miljoonilla confeteilla ja nompparelleilla joita oli saman verran lattiallakin. Hermoja raastavaa touhua, huh huh.

2. Huomenna töiden jälkeen: Halloween tapahtuman järjestämistä paikallisessa "kulttuuritalossa" (lavastus ja äänimaailma).  Meillä on tulossa slaavilaisen melankolinen klovniesiintyminen ja samassa tilassa paikallinen kirjallisuusyhdistys lukee kauhukirjallisuutta. Samalla galleriatilaan mustanpuhuvan Pop up- näyttelyn rakentaminen. Synttäreiden valmistelua eli kakku ja muut tarjoilut valmiiksi.

Jossain välissä kaupaan ehtimään löytyiskö kivoja värikkäitä paperilyhtyjä tai valoja + pitää ostaa tyttären laatiman ostoslistan mukaiset tarvikkeet - meinaa itse tehdä coctailtikkuja, pikkupizzoja yms.

Esitykseen liittyvä lavaste

3. Ylihuomenna: töiden jälkeen tyttären synttärijuhlien pykääminen kasaan (toivon mukaan kaikki on jo melkein valmista tässä vaiheessa). Meille on tulossa 7 kpl 11-vuotiasta tyttöä. Ohjelmatoiveissa mm. karaokea koska kyseessähän on musiikkiluokkalaisia neitokaisia, teemana värit... 3 tyttöä saa jäädä yökylään.

Osittain samaan aikaan meillä on se Halloween tapahtuma jossa esiinnymme klo 18-20. Vielä on avoinna tuleeko ensi viikonloppuna meijän 3 poikaa kotiin sieltä toisesta paikasta eli heidän mahdollisten kuskausten järkkääminen sattuu myös samaan hetkeen. Onneksi on mummuja pappa!

Haasteet lisääntyy viikonloppua kohti mennessä...

4. Lauantai aamuna öljyvärimaalauskurssin avaus (minähän toimin edelleen kuvataideyhdistyksen puheenjohtajana) Valitettavasti en pääse itse nyt osallistumaan kurssille koska minun täytyy olla auttamassa äitiä ja isää muuttohommissa. Viikonloppuna pakataan ja kaivetaan pihalta kasveja muutettavaksi uuteen paikkaan.

Luin listan läpi ja ajattelin kysyä synttärityttäreltä kelpaisko hälle valmiskakku joka tuunattais sitten väriteemaan sopivaksi. Oisko se niin kamalaa???

Niin ja ymmärrän kyllä hyvin niitä vanhempia jotka ostaa synttärit keilahallista. Tai jostain paikasta  valmiina. Meillä on aina hirmu kekkerit. Pahimmillaan poika kutsui koko jääkiekkojoukkueen  + muut kaverit niin siihen nähden tuo 7 tyttöä kuullostaa kohtuulliselta määrältä...

...Ja miksi meillä on talossa palvelijanhuone kun ei ole palvelijaa?? Ja miksi kellarissamme ei ole yhtään pulloa laadukasta viiniä mitä voisi siemailla raatamisen ohella (tai edes täysin luokatonta viiniä)?? Ja miksi meillä ei itseasiassa ole edes viinikellaria?? Ja kuinka tästä kaikesta selviän??

Kyselee

nimimerkki

"onko toivoa" ??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)